Bolaget ska bedriva utveckling, förädling, tillaging, försäljning och fest-'/cateringverksamhet av ekologiska livsmedelsprodukter, uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 957 | 2 059 | 1 536 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -53 | -24 | 25 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -52 | -23 | 24 |
Årets resultat (tkr) | -52 | -19 | 18 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 705 | 1 858 | 808 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 957 | 2 059 | 1 536 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -53 | -24 | 25 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -52 | -23 | 24 |
Årets resultat (tkr) | -52 | -19 | 18 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 705 | 1 858 | 808 |
Tillgångar (tkr) | 1 705 | 1 858 | 808 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 87 | 139 | 158 |
Obeskattade reserver (tkr) | 4 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 161 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 618 | 1 719 | 485 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 705 | 1 858 | 808 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.7% | -1.2% | 1.6% |
Soliditet | 5.1% | 7.5% | 19.9% |
Kassalikviditet | 105.4% | 108.1% | 166.6% |
Ängavallens Catering AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Familjen Nordström på Ängavallen AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva utveckling, förädling, tillaging, försäljning och fest-'/cateringverksamhet av ekologiska livsmedelsprodukter, uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.