Bolaget ska bedriva utveckling, förädling, tillaging, försäljning och fest-'/cateringverksamhet av ekologiska livsmedelsprodukter, uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 | 1 957 | 2 059 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -8 | -53 | -24 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -25 | -52 | -23 |
Årets resultat (tkr) | 5 | -52 | -19 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 148 | 1 705 | 1 858 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 | 1 957 | 2 059 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -8 | -53 | -24 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -25 | -52 | -23 |
Årets resultat (tkr) | 5 | -52 | -19 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 148 | 1 705 | 1 858 |
Tillgångar (tkr) | 1 148 | 1 705 | 1 858 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 92 | 87 | 139 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 056 | 1 618 | 1 719 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 148 | 1 705 | 1 858 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -266.7% | -2.7% | -1.2% |
Soliditet | 8.0% | 5.1% | 7.5% |
Kassalikviditet | 108.7% | 105.4% | 108.1% |
Ängavallens Catering AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Familjen Nordström på Ängavallen AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva utveckling, förädling, tillaging, försäljning och fest-'/cateringverksamhet av ekologiska livsmedelsprodukter, uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.